Gratis verzending!

Het maakt niet uit wat je bestelt op officekoning.nl je betaalt nooit verzendkosten.

Een bestelling plaatsen op Officekoning.nl

Iedereen kan een bestelling plaatsen op Officekoning.nl. Je hebt hiervoor geen account nodig, het is ook niet nodig om je te registeren!

Het plaatsen van een bestelling op Officekoning.nl is zeer eenvoudig en snel te doen. Volg onderstaande stappen:

Stap 1: klik bij het gewenste artikel waar het logo ‘winkelwagen staat of bestel nu’.

Stap 2: klik op de volgende pagina op de knop ga naar ‘Afrekenen’ of, indien je verder wilt winkelen om nog meer producten te bestellen via de producten op de MAC of WINDOWS pagina.

Stap 3: Vul het formulier in wat je ziet verschijnen nadat je op ‘Afrekenen’ hebt geklikt. Je naam en e-mailadres zijn nodig, zodat wij weten waar wij jouw bestelling heen mogen sturen. Kies in dit formulier ook de gewenste betaalmethode. Klik hier na op de button ‘Afrekenen’.

Betaling

Stap 4: Indien je gekozen hebt voor een van de volgende betaalmethodes zal je bestelling direct na het betalen verzonden worden:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • ING Homepay
  • Creditcard
  • Giropay

Levering van de activatiecode

Stap 5: Ontvang de bestelde activatiecode voor office in je e-mailbox. De bestelde producten worden geleverd aan het e-mailadres wat je hebt ingevuld bij stap 3.

De activatiecode zal direct na betaling geleverd worden. Na betaling kun je dus direct over de codes beschikken en direct gebruiken. De levering van de codes vindt plaats per e-mail.

Indien je de bestelde activatiecode niet binnen een paar minuten ontvangen hebt controleer dan je map ‘ongewenst’ of spamfolder.

Mocht je onverhoopt je activatiecode niet ontvangen in je mailbox neem dan even contact met ons op via de contactpagina of via de Livechat.